SZOLGÁLTATÁSAINK

Ha ingatlant venne vagy eladna, netán bérelne vagy kiadna,
válassza a HOME&HOME Ingatlan-t.

INGATLANÉRTÉKESÍTÉS

Független irodaként a legtöbb országos ingatlankereső hálózattal kapcsolatban állunk. Így ha minket bíz meg értékesítéssel, olyan, mintha valamennyi fórumon egyszerre hirdetné ingatlanját. Mindezt minden erőfeszítés nélkül, otthonában kényelmesen hátra dőlve.

A piacon átlagosnál alacsonyabb jutalékért kapja teljes körű, kiemelkedő szolgáltatásainkat. Szerződését írásban bármikor, következmény nélkül felmondhatja, és jutalékot is csak akkor zet, ha mi adtuk el ingatlanját. Nálunk nincsenek „apróbetűs részek”!

Vevőinket alaposan megszűrjük, így önnek nagyon sok felesleges időt spórolunk meg: tényleg csak azokkal az érdeklődőkkel kerül kapcsolatba, akinek az ön ingatlanja valós potenciált jelent.

Sokéves ingatlanértékesítési tapasztalatunkkal és széleskörű piacismeretünkkel segítünk önnek kialakítani a megfelelő piaci árat. Közös érdekünk, hogy ingatlanja mihamarabb és a mindenki számára legjobb áron találjon gazdát.


LAKÁSKIADÁS, BÉRLEMÉNYKEZELÉS

Bízza ránk kiadásra kínált ingatlanját! Megszűrjük a jelentkezőket és jogászaink készséggel segítenek a szerződéses háttér kialakításában is.


HITELTANÁCSADÁS, HITELÜGYINTÉZÉS

Több éves pénzügyi és bankszakmai tapasztalattal személyre szabott pénzügyi megoldásokat, teljes körű hitelügyintézést, bankfüggetlen tanácsadást és CSOK-ügyintézést nyújtunk ügyfeleinknek teljesen INGYEN!


JOGI TANÁCSADÁS

Több kitűnő ügyvédi irodával állunk kapcsolatban, akiknek hála igény esetén az ingatlan vétel vagy eladás kapcsán felmerülő jogi kérdésekben szakszerű tanácsadást tudunk adni, valamintaz adás-vétel teljes szerződéses hátterét lebonyolíthatjuk.


Alapelveink a TISZTESSÉG, HATÉKONYSÁG, RUGALMASSÁG. Mindent elkövetünk azért, hogy ügyfeleink válláról az eladás (hirdetés, mutatás, ártárgyalás, szerződés stb.) vagy éppen a vásárlás (keresgélés, tulajdoni viszonyok és tehermentesség ellenőrzése, szerződés stb.) valamennyi terhét levegyük, így az adás-vétel a lehető legkevesebb idő- és energia-ráfordítással megvalósulhasson.